Comentarii :


sorina( 5-December-2012, 11:05 am )

e-mail : optional

Da, este ok. Am fost si eu de 2 ori si m-am simtit bine.


delia ( 27-December-2012, 12:53 pm )

e-mail : optional

Eu sunt foarte multumita de serviciile primite,am ramas clienta fidela.


claudia ( 27-December-2012, 3:58 pm )

e-mail : cat_eye_4you@yahoo.com

Cu ajutorul Cabinetului Abaris, dupa nastere am reusit sa slabesc 20 kg. Nu mi-a venit sa cred ca am reusit sa slabesc, sunt foarte fericita si voi ramane clienta fidela mereu.


marius ( 31-December-2012, 4:29 pm )

e-mail : m.tudorescu@yahoo.com

Eu am fost elevul domnului Sorin si am invatat de la el ce nu cred ca cineva arata cu atata dragoste si devotament, si eu am facut masaj acolo si dupa ce am terminat parca Dumnezeu a pus mana si mi-a luat durerile, aveti grija de sanatatea vostra si respectati-va corpul prin masaj si duceti-va la cabinet la dl. Sorin ca nu o sa regretati, aveti si email-ul ca sa-mi zice-ti daca nu e asa dar eu cu mana pe inima va zic duceti-va si nu veti regreta si in plus o sa aveti parte de surprize cunoscandu-l pe domnul Sorin.


mary ( 29-April-2013, 7:53 pm )

e-mail : beby_sor@yahoo.com

Da, am fost si eu cand am venit in tara si intradevar am facut un masaj extraordinar, dl. Sorin are maini de aur, recomand tuturor care doresc sa apeleze la serviciile oferite de CABINET ABARIS, va multumesc pt. tot ce a-ti facut pt. mine si o sa revin cu drag de fiecare data cand vin in tara.


Simina ( 5-November-2013, 8:56 pm )

e-mail :

Desi locuiesc mai mult in strainatate, ori de cate ori ma intorc in tara trec negresit pragul acestui cabinet. Pentru mine, fecare sedinta de masaj aici inseamna nu doar o portie zdravana de recuperare fizica (eu avand probleme cu spatele din cauza jobului) ci si o recapatare a armoniei si a echilibrului interior. Ceea ce am apreciat la acest cabinet au fost ambianta deosebit de relaxanta, masajul cu adevarat profesionist, uleiurile si cremele de buna calitate si, nu in ultimul rand, locatia foarte buna. Am sa revin de cate ori imi va fi cu putinta (din cauza distantei) cu o deosebita placere. Va multumesc d-nule Sorin pentru ceea ce oferiti clientilor dumneavoastra!


sandu minodora ( 4-December-2013, 4:54 pm )

e-mail : sandudori@yahoo.ro

D-le prof. va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea probl.,am fost diagnosticata cu spondilodiscartroza c4-c5,cu dureri cervicale,migrene,ameteli f.neplacute. Pot sa practic masajul?Ceea ce ne-ati inv.d-voastra este f.apreciat aici si f.bine platit.Cu respect !!!!


Alexandra ( 22-July-2014, 9:09 pm )

e-mail :

Foarte bune serviciile


Alexandra ( 21-December-2014, 12:22 pm )

e-mail :

Ma intorc cu drag de fiecare data


Alina ( 13-July-2015, 2:27 pm )

e-mail :

E minunat, merita sa incercati.


Alexandra ( 27-September-2016, 7:33 am )

e-mail :

Am fost eleva dl-ui Sorin la curs in 2015 si pot sa spun cu mana pe inima ca nu exista in alt colt al tarii persoana care sa doreasca mai mult decat el, sa stii sa practici meserie, sa respecti clientul, sa ii fii aproape si sa il faci sa se simta ca nou!
Inainte sa aleg sa fac scoala de masaj la domnul Sorin am cautat profesionisti in Timisoara, Sibiu si Resita si nimeni nu ofera nici pe departe conditiile, tehnicile, orele si dedicarea pe care o veti vedea la Cabinetul Abaris!


Violeta ( 24-October-2016, 3:06 pm )

e-mail : viopopovici90@yahoo.com

Absolventa a cursului de masaj condus de catre domnul Sorin Radu, ma declar câștigată nu doar prin cunoștințele teoretice la care a contribuit Dna Dr. Lemeni Teodora, cat mai ales prin aptitudinile practice ce le-am putut dobândi intrun interval destul de scurt, prea scurt...de ce scurt? Pt ca ca aici îmbini plăcutul cu util! Da, credeți-ma! Poate am fost o norocoasa, insa am câștigat îndemânare, prieteni, atmosfera destinsa, iar orice neclaritate legată de vreo manevra era pusa bine la punct prin repetiție, răspunsuri fără sa te simti stânjenit...
Felicitări tot ce inseamna Abaris, felicitari indrumatorului nostru! Toata recunostinta pentru ce am învățat!


Grozuta Marius Ioan ( 2-April-2019, 4:02 pm )

e-mail : mariusgrozuta@gmail.com

Este ceva fantastic,gata ma abonez la ei!!!


Ionela ( 25-May-2021, 10:46 am )

e-mail :

Foarte multumita!


Mihaela ( 22-November-2022, 10:07 am )

e-mail :

Relaxare și revigorare la maxim! Recomand, cu încredere!


Costas Sorina ( 22-November-2022, 10:18 am )

e-mail :

Recomand cu încredere.E super și are aparatura de calitate și mâini de aur.


Adauga comentariu